Cum găsești cele mai bune prețuri la electrocasnice


cele mai ieftine electrocasnice

Trebuie să cumpărăm niște electrocasnice pentru casa nouă, cam pe toate alea necesare, adică, mai puțin mașina de spălat că asta de-o avem acum e aproape nouă, abia dacă a făcut anul, și o luăm cu noi când ne mutăm. Noi trei și mașina de spălat, cum ar veni. Așa că am petrecut câteva seri în pat, frecând înfocați telefoanele ca să găsim cele mai bune prețuri la electrocasnice gen aragazuri încorporabile, mașini de spălat vase, frigidere, cuptoare cu microunde și espressoare și purtând discuții neproductive de genul ăsta:

-Cât era frigiderul ăla argintiu la Emag? O mie șapte sute sau opt sute? Că uite, la Altex e peste două mii.

-Da’ parcă era altfel ăla. Avea NoFrost doar la congelator.

-Ba avea NoFrost peste tot. Nu l-ai salvat în bară?

-Nu cred.

-Păi caută-l iar atunci.

-Ce porcărie.

Mda, nu a fost o perioadă prea amuzantă, dar am trecut peste, pentru că a descoperit Cătă că există o extensie – de Pricy e vorba- pentru Chrome, care-ți găsește electrocasnicul pe care-ai pus ochii prin toate magazinele care-l au în ofertă și-ți arată cu cât îl dă fiecare. Tare, nu?  Îți mai arată și istoricul prețului, îți mai dă niște detalii despre produs (gen costuri de livrare, dacă e sau nu în stoc), îți sugerează și produse similare. Te-ajută, cu alte cuvinte, să-ți faci ordine-n cap și să te orientezi mai eficient prin toate ofertele de electrocasnice.

Extensia asta e de prin 2012 și unora nu le convine că folosește link-uri de afiliere. Ce să zic, la afiliere comisioanele-s plătite de magazine și utilizatorul nu are nimic de pierdut, el tot banii ăia îi dă, așa că eu personal nu văd o problemă în asta. E o extensie utilă și are o plajă de acoperire destul de mare, dar nu completă – nu-s indexate toate magazinele din țara asta. La electronice și electrocasnice văd că oferă cele mai multe rezultate, și de pe Altex, Flanco, Emag, Evomag, ItGalaxy, Badabum etc.

De folosit, Pricy se folosește foarte ușor. Dacă nu vrei să-ți instalezi extensia ca să găsești cele mai bune prețuri la electrocasnice, poți căuta un produs direct pe site-ul lor. Altfel, dai click pe lupa din bară și vezi ce diferențe de te doare mintea-s între prețuri și cum poți să-ți iei țeapă dacă nu faci oleacă de research înainte să dai banii pe ceva.

cum gaseste pricy cele mai bune preturi la electrocasnice

 

Etichete:

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *