Despre noi

cuplu in camera goala

Howdy! Noi suntem Cătă, Cristina și… 

Michonne pisica

Michonne, Pisic Manager.

Anul ăsta (2020) ne mutăm în casă nouă. Avem o groază de idei și abia așteptăm să ne amenajăm apartamentul (e abia construit, are 3 camere și e undeva pe la marginea orașului). De fapt, suntem atât de entuziasmați de ideile noastre, încât am zis că-i musai să documentăm toată experiența amenajării și decorarii într-un site. Nu de alta, dar o să facem cu mânuțele noastre și o imprimantă 3D o parte dintre piesele de mobilier și aproape toate decorațiunile, iar dacă-i vorba de proiecte DIY, atunci trebuie să împarți și cu alții know-how-ul, c-așa-i frumos.

Dacă motivele astea nu-s suficiente, mai avem unul. Michonne, șefa echipei noastre, e pisică și, dacă ai pisică, trebuie să te dai mare cu ea. Așa-s regulile. Mich a zis că să stăm liniștiți, o să se bage-n cadru de fiecare dată când o să facem poze prin casă și o să testeze personal fiecare obiect de mobilier pe care o să-l aducem. Ne bazăm pe ea.

Următorul în ierarhia echipei e Cătă. L-am rugat să se descrie în câteva cuvinte pentru prezentarea asta și a zis că el „e un om bun, geeky, nerdy și cool”. Are dreptate. În plus, e meșterică din fire, obsedat de gadgeturi și se pricepe la chestii electrice.

Mda. Am mai rămas eu, Cristina, talpa echipei. De meserie creator de conținut și generator de idei. Scriu de dimineață până seara și, când mă satur de scris, citesc. Când mă satur și de citit, fac chestii. Unele-s drăguțe, altele mai puțin, că eu de fapt nu am talent la (aproape) nimic. Dar tot mă încăpățânez să fac chestii. Pictez pisici, găsesc utilizări noi obiectelor vechi, creez filmulețe stop-motion, public cărți (Vrum-vrum, Zaurel în Vama Veche) sau pun pe picioare site-uri pe care abia am timp să mai public câte un articol din când în când (Rockozaur, Jucării sexuale cu povești). Mă distrez, cu alte cuvinte, de numa’ numa’.

Sper să te inspire  ideile noastre de amenajare. Dacă nu, nu-i bai. Măcar știi cum să nu-ți aranjezi casa. 🙂

Mie-mi poți trimite mesaje pe adresa rockozaureux@gmail.com, iar lui Cătă pe age.catalin@gmail.com. Lui Michonne îi facem adresă de e-mail când împlinește 6 luni. Mai e nițel.