Despre noi

cuplu in camera goala

Howdy! Noi suntem Cătă, Cristina și… 

Mișu-Michonne pisica

 

Michonne, Pisic Manager.

Anul ăsta (2020) ne-am mutat în casă nouă. Ne-am amenajat -parțial – apartamentul (e abia construit, are 3 camere și e undeva pe la marginea orașului) și suntem atât de entuziasmați de experiență, încât am zis că-i musai să o documentăm într-un site. Nu de alta, dar o parte dintre piesele de mobilier și decorațiuni sunt făcute cu mânuțele noastre, iar când e vorba de proiecte DIY, atunci trebuie să împarți și cu alții know-how-ul, c-așa-i frumos.

Dacă motivele astea nu-s suficiente, mai avem două.

  1. Michonne, șefa echipei noastre, e pisică și, dacă ai pisică, trebuie să te dai mare cu ea și s-o lași să apară în 51% dintre poze. Așa-s regulile.
  2. Momentan sunt borț. Borț = borțoasă. Bebe o să vină prin ianuarie și vor urma o serie de alegeri importante legate de pătuț, masa de înfășat și alte obiecte necesare unui ghindoc. Așa că, de ce să nu ajut și alte viitoare mămici să se descurce mai ușor prin noul univers bebelușesc? Că ușor nu e, asta e clar. Dar măcar e amuzant pe alocuri.

Pe Cătă l-am rugat să se descrie în câteva cuvinte pentru prezentarea asta și a zis că el „e un om bun, geeky, nerdy și cool”. Are dreptate. În plus, e meșterică din fire, obsedat de gadgeturi și se pricepe la chestii electrice.

Mda. Am mai rămas să mă prezint eu, Cristina, talpa echipei. De meserie creator de conținut și generator de idei. Scriu de dimineață până seara și, când mă satur de scris, citesc. Când mă satur și de citit, fac chestii. Unele-s drăguțe, altele mai puțin, că eu de fapt nu am talent la (aproape) nimic. Dar tot mă încăpățânez să fac chestii. Pictez pisici, găsesc utilizări noi obiectelor vechi, creez filmulețe stop-motion, public cărți (Vrum-vrum, Zaurel în Vama Veche) sau pun pe picioare site-uri pe care abia am timp să mai public câte un articol din când în când (Rockozaur, Jucării sexuale cu povești). Mă distrez, cu alte cuvinte, de numa’ numa’.

Sper să te inspire  ideile noastre de amenajare. Dacă nu, nu-i bai. Măcar știi cum să nu-ți aranjezi casa. 🙂

Mie-mi poți trimite mesaje pe adresa rockozaureux@gmail.com, iar lui Cătă pe age.catalin@gmail.com.